Yritys

Laatua ja näyttävyyttä - ammattitaidolla!

Suomen Pyrotekniikka Ay on vuonna 2003 perustettu räjähdealan yritys. Päätoimialueenamme ovat Suomi ja Eurooppa. Toimintaamme kuuluu erilaisten ilotulitusnäytösten toteutus, ilotulitteiden,tehosteräjähteiden ja pyroteknisten tuotteiden maahantuonti sekä tukkukauppa. Lisäksi teemme louhintatöitä erilaisissa kohteissa ympäri Suomen.

Yrityksen pääkonttori on Karkkilassa, jossa laadunvalvontaa sekä tuotteiden testausta varten on oma koeammunta-alue.

Henkilöstöllämme on kymmenien vuosien kokemus alalta. Lisäksi jatkuvalla henkilöstön koulutuksella pyrimme pitämään ammattitaitomme ja osaamisemme huipputasolla.

Tavoitteenamme on tuoda kuluttajamarkkinoille laadukkaita, näyttäviä ja turvallisia ilotulitteita. Valikoimaa laajennetaan ja parannetaan jatkuvasti vastaamaan vaativankin kuluttajan toiveita. Kaikki kuluttajatuotteemme ovat turvatekniikan keskuksen hyväksymiä.

Jatkuvalla kehitystyöllä sekä uuden tyyppisillä tuotteilla pyrimme toteuttamaan ennennäkemättömiä ilotulituksia ja luomaan unohtumattomia elämyksiä.

Valikoimaamme kuuluu myös lähes äänettömiä sekä savuttomia tuotteita käyttökohteen niin vaatiessa. Laajat kansainväliset yhteytemme takaavat parhaan laadun sekä alan viimeisimmät uutuudet